Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ Τ.Ε.Ε.

Συνάδελφοι μηχανικοί (αφορά σε σας που είσαστε μηχανικοί, αλλά και σε όσους από σας έχετε γνωστούς μηχανικούς – προωθείστε το),

Την Κυριακή 25/4 γίνονται οι εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος - ΤΕΕ (http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE_HOME), σε μια δύσκολη συγκυρία και για τους μηχανικούς όπως και για όλους τους εργαζόμενους. Μόνο με σκληρούς και μαζικούς αγώνες σ’ όλα τα μέτωπα δεν θα αφήσουμε να ισοπεδωθούν τα πάντα και θα στηρίξουμε το μέλλον για μας και την επόμενη γενιά στην πατρίδα μας, αξιοποιώντας τον ανθρώπινο πλούτο της χώρας μας, ιδιαίτερα στον επιστημονικό και τεχνικό τομέα.

Για το πρόγραμμα ψηφοφορίας ΤΕΕ (08:00-19:00) βλέπετε το σχετικό : http://portal.tee.gr/portal/page/portal/press/dt/2010/20100420psifizoynOiDiplvmatoyxoiMhxanikoi.doc


(στην Αθήνα στο ΣΕΦ στο Φάληρο, 60 τμήματα). Χρειάζεται μόνο Αστ. Ταυτότητα (ή διαβατήριο ή δελτίο μέλους ΤΕΕ ή άδεια οδήγησης).

Οι Γιάννης Θεοχάρης και Βασίλης Συλαϊδής, γνωστοί σας από την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΕΝΟΒΑ στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ, είμαστε υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ για την ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ του ΤΕΕ στην Αττική.

Δείτε την προκήρυξη της ΣΑΜ και τα ονόματα των υποψηφίων στα άλλα 2 σχετικά προσαρτήματα.


Με συναδελφικούς κι αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Γιάννης Θεοχάρης

Βασίλης Συλαϊδής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου