Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Μη λείψετε: Προεκλογικές Συναντήσεις στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ την Τρίτη, 29/9 με υποψήφιους βουλευτές της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α - Κεντρικές Προεκλογικές Συγκεντρώσεις

Συνάδελφοι,
Αύριο Τρίτη 29-9 συζητάμε για τις εκλογές και τις επιλογές που έχουμε μπροστά μας οι εργαζόμενοι αντιμέτωποι με την οικονομική κρίση. Μας καλούν οι υποψήφιοι βουλευτές της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α (ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή- www.antarsya.org ):
  • ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΛΟΥ (περιοδικό "Σοσιαλισμός από τα Κάτω" και υποψήφια στην Α΄ Αθήνας).
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ (αντιπρόεδρος Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Ιντρακόμ και υποψήφιος Β΄ Αθήνας).
  • ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΥΛAΪΔΗΣ (μέλος Δ.Σ.Σωματείου Εργαζομένων Ιντρακόμ και υποψήφιος Αττικής)
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Γ4 στις 10.15
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Α1 στις 11.00

Σας καλούμε όλους στις 29/9 σε μια ενδιαφέρουσα για όλους συζήτηση στις δυο συναντήσεις που κανονίστηκαν πάνω στις θέσεις της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και των άλλων κομμάτων κάτω από το πρίσμα των συμφερόντων και των αγώνων των εργαζόμενων για να αποκρούσουν τις επιθέσεις και πολιτικές της εργοδοσίας, κυβέρνησης και ΕΕ. Μιλείστε και φέρτε μαζί σας και τους συναδέλφους σας, όλους μας αφορούν και μας ενδιαφέρουν τα θέματα που θα συζητηθούν.




Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό:

Καλούνται όλοι όσοι πιστεύουν και παλεύουν για μια τελείως διαφορετική πολιτική, υπέρ των εργαζόμενων και αντίθετη στη λαίλαπα της αγοράς και της κερδοσκοπίας που φέρνει την κρίση, τη φτώχεια, την ανεργία, την εργασιακή απορρύθμιση-ελαστικοποίηση και το ρατσισμό να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας στις κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α:

Στην Αθήνα, ΣΗΜΕΡΑ, Δευτέρα 28/9 στην Ομόνοια, 19:30

Στη Θεσσαλονίκη, Τρίτη 29/9 στην Καμάρα, 19:00

Στην Πάτρα, Τρίτη, 29/9, στην πλατεία Όλγας, 19:00

Στον Πειραιά, Πέμπτη, 1/10. στην πλατεία Κοραή, 19:00

για άλλες συγκεντρώσεις και πληροφορίες, βλέπετε το κεντρικό site της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α
http://www.antarsya.org/

Το blog της τοπικής επιτροπής ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στην Ανατολική Αττική για όσους ψηφίζουν στην περιοχή που βρίσκονται οι κεντρικές εγκαταστάσεις της ΙΝΤΡΑΚΟΜ:
http://www.antarsyaanatolika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου