Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

Σε όλο τον κόσμο (Ουάσιγκτον, Ν. Υόρκη, Λ. Άντζελες, Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο, Ρώμη, κλπ.) οργανώνονται καθημερινά διαδηλώσεις για στήριξη του λαού της Αιγύπτου που ξεσηκώθηκε ενάντια στην καταπίεση και τον αυταρχισμό, φτώχεια, εκμετάλλευση, ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, κατοχές και σφαγές στην περιοχή.

Και στην Αθήνα, μπροστά στην Αιγυπτιακή Πρεσβεία (Βασ. Σοφίας κοντά στο Σύνταγμα, απέναντι από τη Βουλή) Τρίτη, 1 Φλεβάρη 2011.

Διαβάστε το κάλεσμα στο blog της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο:

http://www.stopthewar.gr/



Την ίδια μέρα που ξεκινάμε τη 48ωρη απεργία στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ, να στηρίξουμε δείχνοντας την αλληλεγγύη μας στη μεγαλειώδη λαϊκή εξέγερση στην Αίγυπτο και τον Αραβικό κόσμο – παλεύουμε για ίδιες αξίες και δίκια που μας στερούνται κι εδώ καθημερινά, θέλοντας να μας μετατρέψουν σε μια άμορφη μάζα εξατομικευμένων και άβουλων νεόπτωχων ή άνεργων, σε μια χώρα-προτεκτοράτο ΕΕ-ΔΝΤ.

Παλεύουμε όλοι μαζί για δημοκρατία, δουλειά, να υπερασπίσουμε τα ακριβοπληρωμένα δικαιώματά μας στους εργαζόμενους και στην κοινωνία, για ειρήνη κι αλληλεγγύη ανάμεσα σ’ όλους λαούς κι εργαζόμενους.

Βασίλης Συλαϊδής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου