Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΤΕΕ 24/11/2013. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Οι μηχανικοί στην Ελλάδα έχουν χτυπηθεί επαγγελματικά κι ασφαλιστικά εξουθενωτικά ιδιαίτερα από τις πολιτικές του μνημονίου, με μια τρελή ανεργία, εισφοροασφαλιστική ληστεία, πλιάτσικο στο ΤΣΜΕΔΕ (PSI - αποθεματικά 2 περίπου δις, εκατοντάδες εκατομμύρια στην Τράπεζα Αττικής), σάρωμα συμβάσεων στον ιδ. τομέα και οδοστρωτήρα μισθών στο δημόσιο, συντάξεις κομμένες 40-50%, ιατροφαρμακευτικές παροχές από το προβληματικό ΚΥΤ στην ...ανυπαρξία ΕΟΠΥΥ.

Ταυτόχρονα το ΤΕΕ με τις διοικούσες παρατάξεις-πλειοψηφίες αποτελεί ακόμη και σ' αυτή την ιδιαίτερα καταστροφική περίοδο το μακρύχέρι των εργολάβων και διαπλεκόμενων με τα κόμματα της ισοπέδωσης, με τράπεζες και τροϊκανούς, στενός συνεργός των μνημονιακών κυβερνήσεων στην τεχνική, οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική κατάρρευση της χώρας και του λαού.

Η Συσπείρωση Αριστερών Μηχανικών δίνει τον αγώνα μαζί με τους μηχανικούς που παλεύουν κι έχουν καταφέρει να βάλουν κάποια φρένα στην πρωτοφανή επίθεση, για προσωρινή έστω ανάσχεση των αυξήσεων στις εισφορές, για να έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όσοι λόγω εργασιακής κατάστασης (ανεργία, ημιαπασχόληση, νέοι μηχανικοί) αδυνατούν να πληρώνουν κ.ο.κ. Ταυτόχρονα παλεύει για ένα άλλο ΤΕΕ στην υπηρεσία των αναγκών της κοινωνίας, για εκπροσώπηση της μεγάλης μάζας των μηχανικών που δεν είναι καθόλου τα λαμόγια που εναλάσσονται σε κυβερνητικά οφίτσια ή σε εργολαβικούς ή εργοδοτικούς θώκους, οι οποίοι συστηματικά υπονομεύουν δικαιώματα, συλλογικές συμβάσεις κλπ.

Παρακολουθείτε την ιστοσελίδα  της Σ.Α.Μ. στο:
http://syspeirosiaristeronmihanikon.blogspot.gr/

Διαβάστε την μπροσούρα της Σ.Α.Μ., όπου στο τέλος υπάρχουν πλήρεις λίστες ψηφοδελτίων, συνεργαζόμενων κλπ.
http://syspeirosiaristeronmihanikon.blogspot.gr/2013/11/2013.html

Διαβάστε άρθρο για τις εκλογές του ΤΕΕ στην εφημερίδα Εργατική Αλληλεγγύη και ποιούς υποψήφιους υποστηρίζει στη Σ.Α.Μ.
http://www.ergatiki.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=8941:i1097&Itemid=62

Από τους εργαζόμενους στον όμιλο INTRACOM κατεβαίνουν δύο μηχανικοί στις εκλογές της 24ης Νοέμβρη για την Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, στην περιοχή ΑΤΤΙΚΗΣ.

  • ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  • ΣΥΛΑΪΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό εκλογών, κάθε ψηφοφόρος μπορεί να ψηφίσει επί πλέον του τμήματος ΤΕΕ της περιοχής του και μέχρι 3 επιπλέον υποψήφιους από άλλες περιοχές. (π.χ. ψηφοφόρος στην Πάτρα εκτός από τους υποψήφιους ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, μπορεί να ψηφίσει και μέχρι 3 υποψηφίους π.χ. σε ΑΤΤΙΚΗ, σε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.

Στην Αθήνα (μέχρι 25 σταυροί στους υποψήφιους τμήματος ΑΤΤΙΚΗΣ) ψηφίζουμε στο ΟΑΚΑ (Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι), στη Θεσ/κη (μέχρι 12 σταυροί στο τμ. Κεντρικής Μακεδονίας) στο περίπτερο 16 (ισόγειο) της HELEXPO A.E. (Εγνατία 154), στην Πάτρα (μέχρι 4 σταυροί στο τμήμα Δυτ. Ελλάδας) στα γραφεία του Περιφ. Τμήματος Δυτ. Ελλάδας του ΤΕΕ, Τριών Ναυάρχων 40) κ.ό.κ. Και πάντα επι  πλέον μέχρι και 3 σταυροί σε υποψήφιους από άλλες περιφέρειες. Περισσσότερες λεπτομέρειες για την ψηφοφορία στο:
http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE_HOME/TEE_HOME_NEW/ekloges_tee_2013/odigiess.pdf

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΥ ΤΕΕ. Για να φέρουμε την ανατροπή και στο κεντρικό αυτό επαγγελματικό όργανο  των μηχανικών.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου