Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ - ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στην INTRACOM (Παιανία)


Συναδέλφισες, συνάδελφοι,

Οι τριπλές εκλογές του φετινού Μάη είναι μια ευκαιρία να μαυρίσουμε μαζικά τα κόμματα της συγκυβέρνησης και να ανοίξουμε το δρόμο για την ανατροπή τους.
Μια ανατροπή που χιλιάδες και χιλιάδες προσδοκούν, γιατί έχουν παλέψει σκληρά γι’ αυτήν και που κλείνει μέσα της την προσδοκία ότι μαζί με τη συγκυβέρνηση θα διώξουμε και τις Τρόικες, τα Μνημόνια, τους Νεοναζί .
Μέσα στους κοινούς μας αγώνες ενάντια σε όλες τις επιθέσεις του κεφαλαίου και της συγκυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, που έφτασαν την ύφεση στο 25%, την ανεργία κοντά στο 30% και το χρέος στο 175% του τωρινού ΑΕΠ, χτίσαμε βήμα–βήμα ένα μαζικό ταξικό κίνημα που μπορεί να κάνει πράξη την ανατροπή και να της δώσει τις διαστάσεις που όλοι θέλουμε: Να πάρουμε πίσω όλα όσα μας λεηλάτησαν: δουλειές, μισθούς, συλλογικές  συμβάσεις, συντάξεις, σχολεία, περίθαλψη, δημόσια αγαθά και περιουσία.
Γι’ αυτό σας καλούμε όλους κι όλες να συσπειρωθείτε γύρω από την Αντικαπιταλιστική Αριστερά, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, να τη στηρίξετε μαζικά και στις κάλπες που θα στηθούν σε λίγες μέρες για την Ευρωβουλή και τα αντικαπιταλιστικά σχήματα που στηρίζει σε περιφέρεις και δήμους πανελλαδικά.
Πρώτα απ’ όλα γιατί δυνατή αντικαπιταλιστική αριστερά σημαίνει οργάνωση της δράσης στη βάση, εκεί που μετράει πιο πολύ, στους χώρους δουλειάς και στα συνδικάτα. Η συμβολή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σ’ αυτό τον τομέα είναι πολύ μεγαλύτερη από τα προηγούμενα εκλογικά της μεγέθη γιατί οι άλλες ηγεσίες της αριστεράς βάζουν όρους και προϋποθέσεις. Και χωρίς αυτή τη δράση δε θα φτάναμε ποτέ να ελπίζουμε ότι μια μαζική στροφή αριστερά θα σαρώσει τη συγκυβέρνηση στις κάλπες και ότι το κίνημά μας θα συνεχίσει και μετά τις κάλπες για  να επιβάλει τις διεκδικήσεις του.
Επιπλέον, δυνατή ΑΝΤΑΡΣΥΑ σημαίνει εγγύηση για τη συνέχεια. Γιατί είναι η αριστερά που λέει ξεκάθαρα: να αρνηθούμε το χρέος, να βγούμε από τα δεσμά του ευρώ και της Ε.Ε. και να πάρουν οι εργάτες τον έλεγχο.
Είναι ρεαλιστικό το σενάριο να μαυρίσουμε τον Σαμαρά και τα θλιβερά δεκανίκια του στην κάλπη και να συνεχίσουμε οργανώνοντας τις μάχες για να μην  μείνει η ανατροπή  στη μέση του δρόμου. Αυτό είναι το νόημα της ψήφου στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις επερχόμενες τριπλές εκλογές.

Τη  Δευτέρα 12 Μάη συζητάμε για τις εκλογές στην INTRACOM (Παιανία) με τον ΠΑΝΟ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ, υποψήφιο Ευρωβουλευτή με την  ΑΝΤΑΡΣΥΑ, διευθυντή της εφημερίδας Εργατική Αλληλεγγύη και μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Γ4 στις 10:10
ΚΑΝΤΙΝΑ Α1 (υπόγειο) στις 11:30

Σας καλούν και παρεμβαίνουν :
·         ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική (Βόρειος Τομέας) με την ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, μέλος Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Ομίλου INTRACOM και μέλος Δ.Σ. Π.Ο.Ε.Μ. (Πανελλήνια Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου).
·         ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΥΛAΪΔΗΣ, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική (Ανατολική Αττική) με την ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, μέλος Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Ομίλου INTRACOM, μέλος ΠΣΟ της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

·         ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΡΓΙΑΣ, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά με την ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ (υποψ. Δήμαρχος Θανάσης Διαβολάκης), μέλος Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Ομίλου INTRACOM.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου