Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. - ΑΡΝΗΣΗ της Διοίκησης για επίσκεψη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ

Το Κεντρικό εκλογικό περίπτερο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α μπροστά στην Εθν. Βιβλιοθήκη (Πανεπιστημίου & Ιπποκράτους) απ' όπου περνούσαν κι ενημερώνονταν χιλιάδες κόσμος καθημερινά, δέχθηκε επίθεση από άγνωστους τραμπούκους-εμπρηστές μετά τα μεσάνυχτα 2 προς 3 Ιουνίου που το έκαψαν με βενζίνη. Σημειώνεται ότι στους γύρω δρόμους υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που δεν αντιλήφθηκαν τίποτε... Παρόμοιες επιθέσεις και τραμπουκισμοί παρατηρούνται και σε άλλα συνοικιακά στέκια της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α καθώς κι απειλές εναντίον αγωνιστών-μελών της. http://www.tvxs.gr/v13122

Η κυβέρνηση κι η Αστυνομία έχουν βαριά ευθύνη για τη δράση φασιστικών-τραμπούκικων ομάδων μέσα στο κέντρο της Αθήνας, που μετά τους μετανάστες τώρα τάβαλαν και με την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α έβγαλε καταγγελία http://www.antarsya.org/.

Τέτοιοι τραμπουκισμοί δεν θα περάσουν κι αυτό δεν αφορά μόνο τους αγωνιστές κι υποστηρικτές της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., αλλά κι όλους τους εργαζόμενους και δημοκρατικούς πολίτες που προασπίζουν τα δικαιώματα και κατακτήσεις τους.

Σημειώνουμε ακόμη ότι στη συνάντηση του Δ.Σ. του Σωματείου στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ με τον κ. Προύντζο στις 2 Ιουνίου, ανάμεσα στα άλλα θέματα που συζητήθηκαν (όπου θα υπάρξει ενημέρωση), μπήκε από τη ΓΕΝΟΒΑ το αίτημα να γίνει επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με υποψήφιους στο ευρωψηφοδέλτιό της στηνΙΝΤΡΑΚΟΜ για ενημέρωση των συναδέλφων, αίτημα που υποστήριξαν κι οι άλλες παρατάξεις (ΑΚΕ, ΑΕΕ) αλλά αρνήθηκε η διοίκηση, εμμένοντας στη λογική των κοινοβουλευτικών κομμάτων μόνο, παρότι η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. έχει σημαντική παρουσία στο χώρο και στο Δ.Σ. στου σωματείου. Αυτή είναι μια άδικη διάκριση που παρεμποδίζει την ελεύθερη και δημοκρατική ενημέρωση των συναδέλφων για κεντρικά πολιτικά θέματα που επηρεάζουν άμεσα τις συνθήκες εργασίας.

Πάντως, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. θα μοιράσει εκλογικό υλικό στους εργαζόμενους της ΙΝΤΡΑΚΟΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου