Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΕ VODAFONE, WIND, ΟΛΠ.

Χθές και σήμερα έγιναν με μεγάλη συμμετοχή οι απεργίες που οργάνωσαν τα επιχειρησιακά σωματεία στη VODAFONE και WIND αντίστοιχα (είχαμε και παρουσία συμπαράστασης από τη "ΓΕΝΟΒΑ" της ΙΝΤΡΑΚΟΜ).

Είναι μια νέα προσέγγιση, ότι τα 2 σωματεία συντονίστηκαν και μεταξύ τους στις ανακοινώσεις, συνέντευξη τύπου, αφίσα, περιφρούρηση κλπ.

Παρόμοια τα προβλήματα, απολύσεις, εργασιακή ανασφάλεια κι ελαστικοποίηση, χωρίς αυξήσεις κλπ., αλλά κι ο αγώνας κοινός, η αλληλεγγύη το μεγάλο όπλο όλων των εργαζόμενων.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η απεργία στο λιμάνι του Πειραιά, για την απόκρουση του ξεπουλήματος στην COSCO και την επαναφορά σε κρατικό έλεγχο.

Βλέπετε μια σχετική ανακοίνωση κι αφίσα στο
http://stop-apolyseis.blogspot.com/

Στο μέτωπο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, η HDW_THYSSEN_KRUPP προχωράει στο κλείσιμό τους, εκβιάζοντας το δημόσιο κι οδηγώντας χιλιάδες στην ανεργία (εργαζόμενοι, υπεργολάβοι κλπ.).
http://www.tvxs.gr/v23463

Στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ περιμένουμε μέσα στις επόμενες 2 βδομάδες συνάντηση του ΔΣ με τη διοίκηση (Δημητριάδης) για τα αιτήματά μας και τις προθέσεις της εργοδοσίας, ώστε να αποφασίσουν κι οι εργαζόμενοι για τη στάση τους.

Για όλα αυτά κι άλλα παρόμοια ή και χειρότερα πούρχονται, και για το πως οι εργαζόμενοι οργανώνουν τους αγώνες και το συντονισμό τους στην κρίσιμη φάση που περνάμε, αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη σημασία η Πανελλαδική Εργατική Συνάντηση που οργανώνεται στις 25/10 στις 11:00 στο θέατρο ΔΙΑΝΑ, Ιπποκράτους 7, όπου έγινε αναφορά σε προηγούμενη ανάρτηση του blog μας. Πρέπει να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, απ' όλους τους χώρους κιαπό την ΙΝΤΡΑΚΟΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου