Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015




ΟΧΙ βροντερό, καθαρό 61,31%, με 62,5% συμμετοχή! Ο ελληνικός λαός μίλησε με ένα Μεγάλο, Ιστορικό  ΟΧΙ! Αντιλάλησε παντού στην οικουμένη, σάλπισμα ελευθερίας, αξιοπρέπειας, δημοκρατίας!

Σαρώθηκαν οι εγχώριοι Ναι-ναί-κοι της συμφοράς, ξεβρακώθηκαν κανάλια και μηχανισμοί της τρομολαγνείας και του ψεύδους, καιρός και να ενταφιασθούν μια και καλή! Εξευτελισμός στα ξένα αφεντικά και δεκανίκια της εγχώριας "τρόικας". Να αντιμετωπίσουμε το μένος τους με ενότητα, ψυχραιμία κι αποφασιστικότητα, εμπνευσμένοι από τους αγώνες του λαού μας το '21, στην Αντίσταση, στην εξέγερση του Πολυτεχνείου, απ' όπου παίρνουμε τη σκυτάλη!

ΟΧΙ σε μνημόνια, όχι σε λιτότητα, όχι σε εκβιασμούς! Κάτω τα χέρια από τα εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα! Συλλογικές Συμβάσεις, επαναφορά μισθών - συντάξεων, Κοινωνικό κράτος - Υγεία - Παιδεία σε πρώτη προτεραιότητα!

Σεβασμός απόλυτος στη Δημοκρατία και τη Λαϊκή κυριαρχία, ανεξαρτησία από θανάσιμους ιμπεριαλιστικούς εναγκαλισμούς (ΕΕ - ΝΑΤΟ)!

Απαίτηση είναι για άμεσα μέτρα ελέγχου των τραπεζών από το κράτος, μαζί και της Τράπεζας της Ελλάδος. Πέρασμα των στρατηγικών επιχειρήσεων στο κράτος. Σε όλες τις περιπτώσεις αντιμετωπίζουμε την επίθεση των λαμόγιων και την προσπάθεια να τα φορτώσουν στο λαό με εργατικό - κοινωνικό έλεγχο!

Να διαγραφεί το ληστρικό και θανάσιμο δημόσιο χρέος αλλά και να απαλλαγεί ο λαός από τα δικά του αβάσταχτα χρέη! Να πληρώσουν το κεφάλαιο κι οι πλούσιοι!

Έξω από τη μέγγενη του Ευρώ και το ζουρλομανδύα της ΕΕ που θυσιάζουν τα λαϊκά κι εργατικά συμφέροντα στο κεφάλαιο, ντόπιο και πολυεθνικό και στην ολιγαρχία του πλούτου! Φιλία και συνεργασία με όλους τους λαούς, με τα κινήματα δημοκρατίας, λευτεριάς κι αξιοπρέπειας στην Ευρώπη, στη Μεσόγειο, στην ευρύτερη γειτονιά μας, σ' όλο τον κόσμο!

Οι εργαζόμενοι κι ο λαός δεν κάνουν πίσω!


Β.Σ.














1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου