Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΝΕΑ 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ για 9-10/2

Χαιρετίζουμε την απόφαση που έβγαλε η κάλπη στη ΓΣ στις 7/2 για νέα 48ωρη 9-10/2.

Με 458 έγκυρα, 354 ΝΑΙ (77,2%), 85 ΟΧΙ, 19 ΛΕΥΚΑ.

Στηρίζουμε ΟΛΟΙ τη νέα ΑΠΕΡΓΙΑ και κλιμακώνουμε μέχρι να πάρει η διοίκηση τα μέτρα πίσω (για απολύσεις και μειώσεις μισθών).

ΟΛΟΙ στην περιφρούρηση, εξω από τις εγκαταστάσεις. ΟΛΟΙ στη νέα Απεργιακή Συγκέντρωση και ΓΣ στις 10:30 την Πέμπτη, 10/2 στο συγκρότημα Α για να εκτιμήσουμε την κατάσταση και να αποφασίσουμε για νέα κλιμάκωση αν η διοίκηση δεν κάνει πίσω.

Η απεργία αυτή εντάσσεται στο γενικότερο απεργιακό ξεσηκωμό σε συγκοινωνίες, φαρμακεία, μηχανικούς κι άλλα δηθεν "κλειστά" επαγγέλματα, γιατρούς στο ΙΚΑ και γενικά ενάντια στα ισοπεδωτικά αντεργατικά μέτρα που ξεκινάνε από κυβέρνηση-τρόϊκα- ΣΕΒ κλπ. Όλοι είμαστε αλληλέγγυοι στους αγώνες, παλεύουμε ενάντια σε απολύσεις, διάλυση εργασιακών σχέσεων, γκρέμισμα μισθών, φτώχεια, ανεργία, κατεδάφιση κοινωνικού κράτους για να στηριχθούν κι αυξηθούν τα κέρδη τραπεζών κι επιχειρήσεων.

Η παρουσία όλων των συναδέλφων στην ΑΠΕΡΓΙΑ και την περιφρούρησή της δίνει δύναμη στην απεργία και κύρος στην απόφαση για κλιμάκωση, αυξάνει δε δραματικά την πίεση στην εργοδοσία να κάνει πίσω .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου