Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/7 στις 19:00

Μετά τη χθεσινή μεγάλη πορεία - συλλαλητήριο που κατέληξε στο Σύνταγμα και τη βραδινή συγκέντρωση - συναυλία πάλι στο Σύνταγμα ενάντια στην ψήφιση και του νέου μίνι-μνημόνιου - νέου αντισυνταγματικού τέρατος, ξεκινάει τις μαζικές απολύσεις στο δημόσιο, βάζει ταφόπλακα στις συλλογικές συμβάσεις με τον κυβερνητικό καθορισμό ελάχιστου μισθού, ουσιαστικά καταργεί και δικαιώματα προσφυγής για ασφαλιστικά μέτρα στις εργατικές διαφορές, με διάταξη - "κερκόπορτα" υπονομεύει το 8ωρο-5θήμερο-υπερωρίες κλπ. Η απάντηση είναι ένας ξεσηκωμός από αυτούς που χτυπιούνται κύρια, στήριξη από όλους τους εργαζόμενους.

Και απόψε που πρόκειται να ψηφίσουν στην ολομέλεια της Βουλής, υπάρχουν διαρκείς διαδηλώσεις και πορείες, το βράδι της Τετάρτης 17/7 πάλι στο Σύνταγμα συγκέντρωση-συλλαλητήριο που καλούν τα συνδικάτα στις 7μμ. Διαδηλώνουμε την αντίθεσή μας στα μνημονιακά εκτρώματα, παλεύουμε να τα ανατρέψουμε, καθώς και τις κυβερνήσεις που τα υπηρετούν.


Ακόμη συνεχίζεται ο αγώνας των εργαζόμενων στην ΕΡΤ για να μείνει ανοιχτή, ενάντια στις απολύσεις, βγάζοντας ελεύθερο πρόγραμμα, ανοιχτό στα προβλήματα κι αγώνες όλων των εργαζόμενων, για να μην περάσουν τα καραγκιοζιλίκια της "ΔΤ" του Καψή και το πλιάτσικο των δημόσιων συχνοτήτων από τους μεγαλοεργολάβους-εφοπλιστές καναλάρχες της διαπλοκής.
Το αποψινό (17/7) πρόγραμμα στο προαύλιο στην ΕΡΤ - το βάρος όμως σήμερα είναι στο Σύνταγμα:

21.30 Ορχήστρα Δήμου Νέου Ηρακλείου «Νάστρα» σε μια βραδιά Ελληνικής μουσικής
Καλλιτεχνική διευθύντρια: Γιώτα Καραγιάννη
Τραγούδι: Στέφανος Σίμης και Μαριάνθη Λιουδάκη
Δημήτρης Τίγκας πλήκτρα, Διονύσης Διονυσόπουλος μπουζούκι, Νίκος  Καραγιάννης ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, Λίνα Καραγεώργη κρουστά- τύμπανα,  Λευτέρης Αθανασόπουλος βιολί, Μάριος Μηλιώτης ηλεκτρικό μπάσο.
23.30 ακολουθεί συγκρότημα Λαϊκής μουσικής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου