Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ. ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΙΝΜΑΙΝΤ

Σήμερα το μεσημέρι κι ενώ η απεργία των συναδέλφων στην ΙΝΜΑΙΝΤ συνεχιζόταν (έκαναν μάλιστα πορεία και φώναξαν συνθήματα έξω από το συγκρότημα Α και κατέληξαν στο Γ όπου φώναξαν μέσα στον προαύλιο χώρο, ζητώντας συμπαράσταση κι από τους άλλους συναδέλφους),
ο Δ/νων Σύμβουλος στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ και πρόεδρος στην ΙΝΜΑΙΝΤ κάλεσε διαπαραταξιακή αντιπροσωπεία σε συνάντηση. Μετά από αρκετή συζήτηση και παρελκυστική τακτική, μπροστά στην καθαρή θέση από το Σωματείο να πάρει πίσω τις απολύσεις για να σταματήσει η απεργία, τελικά συμφώνησε και για τους 2 απολυμένους, ο ένας να μετακινηθεί στη μητρική της ΙΝΜΑΙΝΤ, την ΙΝΤΡΑΚΑΤ κι ο άλλος τελικά να παραμείνει στην ΙΝΜΑΙΝΤ (ενώ υπάρχουν 1-2 συνάδελφοι που καθαρά για δικούς τους λόγους και με δική τους επιθυμία προς το Σωματείο θα αποχωρήσουν από την ΙΝΜΑΙΝΤ με όλη την αποζημείωση.

Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε σαν  επιστέγασμα της ανυποχώρητης αντίδρασης με μια πετυχημένη απεργία που "πάγωσε" την επιχείρηση, ενώ μεγάλη ήταν κι η συμπαράσταση από άλλους εργαζομένους μέσα κι έξω από τον όμιλο, από Σωματεία και Β'βάθμια, ενώ το ΕΚΑ κάλυψε τη σημερινή μέρα απεργίας μετά τη χθεσινή απόφαση του Πρωτοδικείου που την έβγαλε παράνομη (...).

ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ-ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ - ΑΘΗΝΑ/ΟΜΌΝΟΙΑ 3μμ(με το απεργιακό πανό του σωματείου), ΘΕΣ/ΚΗ άγαλμα Βενιζέλου 12μεσ. μ, ΠΑΤΡΑ πλ. Γεωργίου 11πμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου