Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΙΝΤΡΑΚΟΜ




Συνάδελφοι,

όσοι από σας δεν είστε γραμμένοι στο Σωματείο, πρέπει οπωσδήποτε να γραφτείτε για να δυναμώσει και να έχουμε όλοι ένα γερό κι αγωνιστικό Σωματείο. Οι αδυναμίες του Σωματείου στο παρελθόν ξεπερνιούνται μόνο με τη μαζικότητα και την αγωνιστικότητα.

Αν και δεν προλαβαίνετε πια (αν δεν είστε ήδη γραμμένοι) να ψηφίσετε στις εκλογές της 7ης Μαΐου (οι εκλογικοί κατάλογοι έκλεισαν), η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη στη συνέχεια, για να προβάλετε και διεκδικήσετε τα δικά σας ζητήματα, θέσεις, να συμμετέχετε στις αποφάσεις.


Πιο πάνω βρίσκεται το έντυπο αίτησης εγγραφής, να το τυπώσετε και να το στείλεε με fax στο 4703 εσωτερικό (ή 210-6674703 απ' έξω). Καλό είναι να γράψετε από κάτω και το τηλέφωνό σας για επικοινωνία. Αυτό αφορά σ' όλο το προσωπικό που εργάζεται στην INTRACOM HOLDINGS και στις θυγατρικές της, εκεί όπου ελέγχει τουλάχιστον το 20%. Έτσι π.χ. περιλαμβάνονται η TELECOM, IT Services, Defense, INTRASOFT INTERNATIONAL (προσωπικο στην Ελλάδα), HOL, IntraMaint..., θυγατρικές τους κλπ. Όλοι δικαιούνται και πρέπει να συμμετέχουν.
Το κόστος συμμετοχής είναι 1 ευρώ το μήνα και συνήθως παρακρατείται απ' τη μισθοδοσία.

Μιλήστε και στους άλλους συναδέλφους να γραφτούν.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΕΝΟΒΑ ΣΤΗΝ ΙΝΤΡΑΚΟΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου